Wat voor bedrijf is Vertaalbureau Günther?

Vertaalbureau Günther is een jaar of tien geleden opgericht door Annette Günther. Na haar universitaire studie Duits, Frans, Engels en Spaans heeft zij een aantal jaren als beroepsvertaler en tolk gewerkt bij Mercedes Benz en de Nederlandse Spoorwegen. Na een succesvolle carriëre in het bedrijfsleven heeft Annette Günther gekozen voor een eigen bedrijf: Vertaalbureau Günther. Vertaalbureau Günther is uitgegroeid tot een bloeiend, zeer professioneel bedrijf met een gevarieerde klantenkring. Het doel van Vertaalbureau Günther is heel eenvoudig: zo goed mogelijk vertalen voor een redelijke prijs.

Om dit doel te bereiken gaat Vertaalbureau Günther uit van drie principes:
- het professionaliteitsprincipe;
- het moedertaalprincipe;
- het kleinschaligheidsprincipe.

Het professionaliteitsprincipe houdt in dat er alleen professionele vertalers worden ingezet, vertalers die zowel de bron- als de doeltaal uitstekend beheersen en thuis zijn in het vakgebied of onderwerp van de tekst. Vertaalbureau Günther beschikt hiervoor over tientallen vertalers in verschillende landen.

Het moedertaalprincipe houdt in dat teksten door moedertaalsprekers worden vertaald. Als dat niet mogelijk is, worden de vertalingen altijd door een moedertaalspreker gecontroleerd.

Het kleinschaligheidsprincipe houdt in dat Vertaalbureau Günther de menselijke maat in de gaten houdt. Vertaalbureau Günther heeft geen groot kantoor met honderd computers en vijf secretaresses, en wil dit vooral graag zo houden. Dat merkt de klant vanzelfsprekend aan de prijs en de manier waarop hij wordt behandeld: bij ons is de klant nooit een nummer.

Deze drie principes garanderen dat uw teksten altijd inhoudelijk en stilistisch correct worden vertaald voor een redelijke prijs.